confidentdog 

076-0474463 

månadscoaching

Behöver du och din hund extra hjälp med något? Vet du inte riktigt vart du ska börja? Behöver du extra pepp och stöttning för att få till träningen? Kanske rent av en spark i baken?

Vad kan jag hjälpa till med?

Hundmöten, Vardagslivet med hund, Friskvård, Nosaktivitere, Vardagsbalans, Relations boosta, Enklare och roligare promenader, Aktivering och Berikning.

Tillsammans gör vi upp en plan för hur ni ska nå era mål utefter er vardag och era förutsättningar. Vi träffas fysiskt 1 timme varannan vecka på ett ställe vi bestämmer tillsammans och varannan vecka så ses vi över zoom i 30 minuter.

Jag finns här som ett stöd och bollplank under resans gång och du är fri att ställa så många frågor du vill mellan våra träffar. Behöver du ventilera så finns jag här. Jag hjälper er att ta er framåt, att nå era mål, hitta tillbaka till glädjen, våga mera, växa tillsammans eller vad det nu kan vara.

Vad vill du uppnå? Vart vill du vara om några månader?

Kunna gå rofyllda promenader med din hund, Ha en relation utan tjat och gnat, Ha en verktygslåda full med bra aktivering och berikning, Din hund har fått bättre självförtroende och självkänsla, Din hund har bättre fokus och är mer motiverad till aktivitet, Din arbetande hund har fått förutsättningar för att bli strakare, snabbare, smidigare du har boostat din hunds friskvård och minska risken för skador.

Tillsammans hjälps vi åt att nå dit du önskar. En investering i dig och din hund för ett roligare och enklare hundliv!

Det är 3 månaders bindningstid som sedan löper på tills du väljer att säga upp.

Pris 1650 kronor per månad. Förskottsbetalning via faktura eller swish

Ses vi på ett ställe som är längre än 3 mil från mig så tillkommer milersättning på 55 kronor milen.