confidentdog 

076-0474463 

Viltspår

månadsabonnemang eller enstaka träffar

Vill du träna i grupp och få möjlighet att dela upplevelser med andra hundägare. Oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet kommer du att få lära dig grunderna, förbättra dina färdigheter tillsammans med likasinnade hundägare.

Fördelar med viltspårsträning med månadsabonnemang;

  • Komma i gång med viltspår eller komma vidare i träningen. Du kommer att få den vägledning som du behöver oavsett om du är nybörjare, har gått anlagsprov eller öppenklass eller vill träna för att berika hundens vardag.

  •  Träna i grupp och få gemenskap med likasinnade.

  •  Genom viltspårsträning får din hund ett meningsfullt jobb och möjlighet att använda sina naturliga instinkter. Det kommer att stärka hundens självkänsla och självförtroende plus att er relation kommer att bli ännu starkare.

  • Professionell vägledning: Vid varje träff kommer vi att blanda teori och praktik för att ge dig en helhets förståelse av viltspårsträning. Vi kommer att täcka ämnen som spårläggning, spårteknik, linhantering, läsa hund, vanliga problem och rätt utrustning.

Vi träffas en gång i månaden, hundarna få alltid två spår att ta sig an.

Datum för träffarna: 18 Juni, 16 Juli, 20 Augusti och 10 September.

Pris: 395 kronor vid månadsabonnemang och då betalar du tre månader åt gången. Vill du inte binda upp dig på ett månadsabonnemang kan du vara med på enstaka träffar för 850 kronor per gång.

Vad ingår: skank, blod och snittslar

Plats: Molkom